Co prawda jestem z poznania ale dlaczego myślisz ze to ostatnie ??? :roll:
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
kurna nawalila mi lewa grzana maneta
czas na grube rekawice - latwo sie nie poddam :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja mam plan na jutro - zawiozę brzdąca do przedszkola i jeśli będzie pogoda jak dziś to pośmigam.
W piątek wytargałem moto na podjazd, zlałem wahę z gaźników i udało się odpalić o własnych siłach po 2 miesiącach stania w garażu. Pochodziła sobie maszynka 30 min na wolnych, kilka przegazówek, runda po osiedlu i do garażu.
Komentarz
-
-
Jestem za ....a może ktoś będzie chętny na wypad czerwcowy ? kombinujemy z kolegą jechać gdzieś na wschod tam gdzie paliwo tanie ( Rumunia, Ukraina, Mołdawia)
_________________Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Guguś, może świeca się któraś skończyła.
A tak nawiasem robimy w nowym sezonie motocyklowe spotkanie OCP??
Świeca jest jedna i to nówka sztuka.
Zakładam aku, po naładowaniu odpala od kliknięcia a później już dupa.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ahmed799Nowe blachy, ale tylko dla motocyklistów
http://regiomoto.pl/portal/motocykle...ac-tylko-lamac
Nie wspomnę o motocyklach enduro z homologacją.
Jak to niektórych głowa boli, jakby bardziej pomyślał to by umarł z wysiłku.
Siedzi taki pół roku albo rok "uśpiony" , gazete czyta w stołek pierdzi za naszą kasę albo w ogóle go nie widać a potem odjebie taki ciekawy "projekcik"
Za co to wszystko...? Całe zakłady fotograficzne na drogach i jeszcze to.
Komentarz
-
-
I takie GoPro Hero 3 warto zainstalować na przejażdżkę motocyklem po mieście :tunning
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r4NdcMELso8[/youtube]O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz